Recepta d'Olla de recapte

Olla de recapte

Aptes per a celíacs, Halal, Llegums, Vegà, Vegetarià

Ingredients

  • 400 g de mongetes bullides
  • 300 g de patates tallades a trossos regulars
  • 1/2 kg de bledes tallades a tires
  • 1/2 kg de tronxos de carxofa bullits
  • 2 grans d'all picat
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 1 fulla de llorer
icon
Close

Preparació

Feu un sofregit amb l’all, el pebre vermell i la fulla de llorer.
A banda, bulliu les patates i les bledes, i afegiu-hi els fesols i els tronxos de carxofa.
Afegiu el sofregit a l’olla de les verdures.

Variacions:
A l’olla de recapte hi podeu afegir tot el que vulgueu: arròs, bacallà, etc.
Al final de la cocció s’hi pot posar unes gotes de vinagre.

Ingredients

  • 400 g de mongetes bullides
  • 300 g de patates tallades a trossos regulars
  • 1/2 kg de bledes tallades a tires
  • 1/2 kg de tronxos de carxofa bullits
  • 2 grans d'all picat
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 1 fulla de llorer
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana