Recepta de mongetes amb bolets

Mongetes amb bolets

Halal, Llegums, Vegà, Vegetarià

Ingredients

  • 600 g de mongetes bullides
  • 20 g de moixernons secs
  • 3 alls trinxats
  • Julivert trinxat
  • Oli
  • Sal
  • · Per fer la picada:
  • Un grapadet de pinyons
  • 1 all
icon
Close

Preparació

Poseu en remull els moixernons.
Feu un sofregit amb els alls i el julivert en una cassola amb oli.
Afegiu-hi els moixernons i part de l’aigua del remull colada, i deixeu-ho coure tot junt fins que els moixernons estiguin cuits.
Afegiu-hi les mongetes amb una mica de suc de la seva cocció i la picada, i deixeu que faci un bull tot junt.

Variacions:
Es pot fer amb cigrons en comptes de mongetes.
Es pot afegir un rovell d’ou dur a la picada.
Es pot fer amb altres bolets.

Ingredients

  • 600 g de mongetes bullides
  • 20 g de moixernons secs
  • 3 alls trinxats
  • Julivert trinxat
  • Oli
  • Sal
  • · Per fer la picada:
  • Un grapadet de pinyons
  • 1 all
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana