Recepta de llet d'ametlla

Llet d’ametlla

Halal, Vegà, Vegetarià

Ingredients

  • 600 g d'ametles crues pelades
  • 400 g de sucre
  • 1 escorça de llimona
  • 1 branca de canyella
  • 50 g de farina d'arròs
  • 1 l d'aigua
icon
Close

Preparació

“Es capolen les ametles i es mesclen amb el sucre.

Es posa la pasta d’ametla dins d’un filtre de drap de malla gran.

Aquest filtre amb la pasta es fica a l’aigua i es té en infusió com a mínim durant 6 hores. Després s’esprem el filtre de tela per recuperar totes les gotes del líquid.

El líquid resultant ha de bullir a foc lent uns tres quarts d’hora, abans d’afegir-hi el sucre. A continuació se li afegeix la pell de llimona i la canyella, i es manté la cocció una hora més.

Es retiren la pell de llimona i la canyella i es manté la cocció dues hores més.”

Ingredients

  • 600 g d'ametles crues pelades
  • 400 g de sucre
  • 1 escorça de llimona
  • 1 branca de canyella
  • 50 g de farina d'arròs
  • 1 l d'aigua
Close
Font: Ripoll, L. "Cocina de las Baleares (630 recetas de Mallorca, Menorca, Ibiza y Formentera)". 5a edició, Palma.