Recepta de llenties estofades amb costella de porc

Llenties estofades amb costella de porc

Aptes per a celíacs, Carns, Llegums

Ingredients

  • 300 g de llenties
  • 2 talls de cansalada viada tallada a daus petits
  • 200 g de costella de porc tallada a daus
  • 1 ceba trinxada
  • 2 tomàquets trinxats
  • 1 cabeça d'alls
  • Un manat d'herbes (farigola, llorer, orenga)
  • Sal
  • Oli
  • Aigua
icon
Close

Preparació

En una cassola, sofregiu la cansalada i la costella amb poc oli i, a mig enrossir, afegiu-hi la ceba, la cabeça d’alls, els tomàquets i el manat d’herbes.
Quan estigui ben sofregit, hi afegiu les llenties esbandides i aigua fins a cobrir-ho.
Saleu-ho i deixeu-ho coure tapat a poc a poc fins que les llenties estiguin cuites.

Ingredients

  • 300 g de llenties
  • 2 talls de cansalada viada tallada a daus petits
  • 200 g de costella de porc tallada a daus
  • 1 ceba trinxada
  • 2 tomàquets trinxats
  • 1 cabeça d'alls
  • Un manat d'herbes (farigola, llorer, orenga)
  • Sal
  • Oli
  • Aigua
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana