Recepta de guisat de tonyina

Guisat de tonyina

Peixos i mariscs

Ingredients

  • 4 talls de tonyina
  • 1 pebrot verd tallat a tires
  • 1 kg de patates esbocinades
  • Oli
  • Sal
  • · Per fer la picada:
  • 3 nyores
  • Un grapadet d'ametlles i avellanes
  • 1 llesca de pa torrat
icon
Close

Preparació

Salteu el talls de tonyina prèviament salats i reserveu-los.
Fregiu el pebrot verd, afegiu-hi les patates esqueixades i aigua que cobreixi, i saleu-ho.
Quan les patates estiguin gairebé cuites afegiu-hi la picada i, en l’últim moment, la tonyina i deixeu-ho coure fins que les patates estiguin fetes.

Ingredients

  • 4 talls de tonyina
  • 1 pebrot verd tallat a tires
  • 1 kg de patates esbocinades
  • Oli
  • Sal
  • · Per fer la picada:
  • 3 nyores
  • Un grapadet d'ametlles i avellanes
  • 1 llesca de pa torrat
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana