Recepta de fideus amb pop i pèsols

Fideus amb pop i pèsols

Pastes, arrossos i altres cereals

Ingredients

  • 300 g de fideus
  • 200 g de pèsols
  • 200 g de pop
  • 2 cebes tallades a la juliana
  • 2 tomàquets ratllats
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • · Per fer la picada
  • 2 alls
  • Un grapadet d'ametlles
  • Julivert
icon
Close

Preparació

Bulliu el pop amb aigua i sal.
Feu un sofregit amb la ceba, el tomàquet i el pebre vermell.
Afegiu-hi els fideus, el pop trossejat i la picada, i sofregiu-ho tot junt un moment.
Mulleu-ho amb aigua calenta i, quan arrenqui el bull, afegiu-hi els pèsols i deixeu-ho bullir fins que els fideus estiguin cuits.

Variacions:
En lloc d’aigua s’hi pot posar brou de peix.

Ingredients

  • 300 g de fideus
  • 200 g de pèsols
  • 200 g de pop
  • 2 cebes tallades a la juliana
  • 2 tomàquets ratllats
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • · Per fer la picada
  • 2 alls
  • Un grapadet d'ametlles
  • Julivert
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana