Recepta d'Espatlla de corder

Espatlla de corder

Aptes per a celíacs, Carns

Ingredients

  • 2 espatlles de corder de 900 g
  • 2 cebes tallades a trossos grans
  • 2 alls sencers
  • 3 tomàquets tallats a quarts
  • 1 copa de vi ranci
  • 1 fulla de llorer
  • Romaní
  • Timó
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
icon
Close

Preparació

Saleu, empebreu i ruixeu amb oli les espatlles, i poseu-les al forn.
Un cop estiguin enrossides, afegiu-hi la ceba, els alls, els tomàquets, la fulla de llorer, el romaní i el timó.
Deixeu que se sofregeixi la verdura i feu-hi la reducció del vi.
Aneu afegint-hi llossades d’aigua i deixeu-ho coure fins que les espatlles siguin cuites per dins i cruixents per fora.

Variacions:
Es pot acompanyar de bolets.

Ingredients

  • 2 espatlles de corder de 900 g
  • 2 cebes tallades a trossos grans
  • 2 alls sencers
  • 3 tomàquets tallats a quarts
  • 1 copa de vi ranci
  • 1 fulla de llorer
  • Romaní
  • Timó
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana