Recepta d'Ensalada russa

Ensalada russa

Amanides i plats freds, Aptes per a celíacs, Halal, Vegetarià

Ingredients

  • 500 g de patates
  • 300 g de pastanagues
  • 200 g de pèsols
  • 200 g de mongeta tendra
  • 2 ous durs
  • Maionesa
  • Sal
  • Aigua
icon
Close

Preparació

Talleu les patates, les pastanagues i la mongeta tendra a daus.
Feu-ho bullir juntament amb els pèsols.
Refredeu-ho i barregeu-hi l’ou dur.
Després afegiu-hi la maionesa.

Variacions:
La maionesa es pot servir a part.
S’hi poden afegir tot tipus de verdures.
També s’hi poden afegir olives i tonyina de llauna.

Ingredients

  • 500 g de patates
  • 300 g de pastanagues
  • 200 g de pèsols
  • 200 g de mongeta tendra
  • 2 ous durs
  • Maionesa
  • Sal
  • Aigua
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana