Recepta de crestes de la figuera

Crestes de la figuera

Verdures i altres hortalisses

Ingredients

  • Farciment de canelons
  • Patates
  • Ou
  • Farina
  • Sal
  • Aigua
icon
Close

Preparació

Feu bullir les patates amb pell, peleu-les i feu-ne un puré.
Barregeu-hi l’ou i la farina i feu una massa.
Sobre una taula untada amb una mica d’oli, poseu-hi una cullerada de la barreja, hi doneu forma de bola i l’aplaneu, fent que quedi en forma de disc.
Poseu-hi al mig una mica de farciment i tanqueu-ho en forma de mitja lluna.
Fregiu les crestes en oli abundant fins que quedin rosses pels dos costats i serviu-les de seguida.

Comentaris:
Per fer el farciment de les crestes, vegeu la recepta dels canelons.

Ingredients

  • Farciment de canelons
  • Patates
  • Ou
  • Farina
  • Sal
  • Aigua
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana