Recepta de crema d'espinacs amb gambes, pinyons i panses

Crema d’espinacs amb gambes, pinyons i panses

Sopes, escudelles, brous, farinetes i cremes, Verdures i altres hortalisses

Ingredients

  • 1,5 kg d'espinacs (poden ser congelats)
  • 1 kg de gambes pelades
  • 300 g de pinyons
  • 1 l de nata líquida
  • 1 all
  • 1 ratllada de tòfona
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre
icon
Close

Preparació

Si els espinacs són congelats, deixeu-los descongelar i escorreu-los fins que no hi hagi gens d’aigua. Tritureu-los ben fins, com una crema.
Quan estan triturats, els poseu en una paella gran i els fregiu vigilant que no es cremin.
Sense deixar de remenar-los, hi afegiu l’oli que hi faci falta i, quan estiguin fregits, retireu-ho del foc.
En una cassola a part, poseu els alls triturats i els fregiu una mica.
Afegiu-hi les gambes, es deixen coure i s’hi afegeixen els pinyons, les panses, la nata líquida i la ratllada de tòfona. Remeneu-ho i deixeu-ho uns cinc minuts.
Es tira tot damunt dels espinacs i es barreja.

Ingredients

  • 1,5 kg d'espinacs (poden ser congelats)
  • 1 kg de gambes pelades
  • 300 g de pinyons
  • 1 l de nata líquida
  • 1 all
  • 1 ratllada de tòfona
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre
Close
Font: Restaurant Casa Rotxés