Recepta de còctel de galera

Còctel de galera

Amanides i plats freds, Peixos i mariscs

Ingredients

  • 150 g de galeres ovades
  • Cuetes de llagostins de Sant Carles de la Ràpita
  • Surimi
  • Mig enciam
  • 4 tartaletes de pasta trencada neutra (50 g/u.)
  • Per elaborar la salsa rosa:
  • 100 cl de maionesa
  • 50 cl de quètxup
  • Un raig de whisky
  • Suc de taronja
  • Per decorar:
  • Ous de caviar
icon
Close

Preparació

Farciu les tartaletes amb l’enciam tallat en juliana.
Bulliu les galeres ovades amb abundant sal i les peleu, deixant tota la molla neta de closca.
Munteu una salsa rosa amb la maionesa, el quètxup, el whisky i el suc de taronja que servirà per napar després tota la tartaleta.
Barregeu la carn de la galera amb la resta del farcit, com poden ser cues de llagostins de la badia i palets de surimi, a fi i efecte de fer la barreja més variada i atractiva.
Barregeu tot el farcit amb l’enciam, ompliu la tartaleta i napeu-la amb la salsa.
Decoreu al gust amb ous de caviar o ou de gallina bullit i ratllat.

Ingredients

  • 150 g de galeres ovades
  • Cuetes de llagostins de Sant Carles de la Ràpita
  • Surimi
  • Mig enciam
  • 4 tartaletes de pasta trencada neutra (50 g/u.)
  • Per elaborar la salsa rosa:
  • 100 cl de maionesa
  • 50 cl de quètxup
  • Un raig de whisky
  • Suc de taronja
  • Per decorar:
  • Ous de caviar
Close
Font: Restaurant L'Alberg de Sant Carles de la Ràpita