Recepta de Cargolada de bacallà amb patates

Cargolada de bacallà amb patates

Aptes per a celíacs, Cargols

Ingredients

  • 600 g de bacallà dessalat
  • 500 g de patates tallades a daus
  • 1 kg de cargols bullits
  • 2 ous durs
  • 2 cebes trinxades
  • 4 tomàquets ratllats
  • 3 alls picats
  • Allioli negat
  • Aigua
  • Oli
  • Sal
icon
Close

Preparació

Enfarineu i fregiu lleugerament el bacallà en oli ben calent.
Feu un sofregit amb les cebes, els alls i els tomàquets.
Afegiu-hi les patates i aigua que cobreixi, i a mitja cocció hi tireu els cargols, els ous durs i el bacallà.
Deixeu-ho coure tot junt i al final de la cocció afegiu-hi l’allioli negat amb el suc de la cocció.

Ingredients

  • 600 g de bacallà dessalat
  • 500 g de patates tallades a daus
  • 1 kg de cargols bullits
  • 2 ous durs
  • 2 cebes trinxades
  • 4 tomàquets ratllats
  • 3 alls picats
  • Allioli negat
  • Aigua
  • Oli
  • Sal
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana