Recepta de canelons d'espinacs

Canelons d’espinacs

Pastes, arrossos i altres cereals

Ingredients

  • 1 kg d'espinacs
  • 16 plaques de canelons
  • 50 g de pernil salat
  • Un grapadet de pinyons
  • Un grapadet de panses remullades
  • 25 g de formatge ratllat
  • Mantega
  • Salsa beixamel
  • Sal
  • Aigua
icon
Close

Preparació

Netegeu i renteu els espinacs amb dues o tres aigües i talleu-los a trossets.
En una paella fregiu el pernil i els pinyons, i afegiu-hi els espinacs i les panses.
Bulliu la pasta dels canelons, refredeu-la en aigua freda i eixugueu-la. Ompliu-los amb els espinacs.
Poseu els canalons en una safata, cobriu-los de beixamel i de formatge ratllat i gratineu-los al forn.

Variacions:
En lloc de beixamel s’hi pot posar salsa de tomàquet.
Es pot afegir beixamel al farciment per lligar-lo una mica més.

Ingredients

  • 1 kg d'espinacs
  • 16 plaques de canelons
  • 50 g de pernil salat
  • Un grapadet de pinyons
  • Un grapadet de panses remullades
  • 25 g de formatge ratllat
  • Mantega
  • Salsa beixamel
  • Sal
  • Aigua
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana