Recepta de canelons de col

Canelons de col

Pastes, arrossos i altres cereals

Ingredients

  • 1 col d'hivern
  • 250 g de retalls de carn de porc tallats a daus
  • 250 g de retalls de carn de vedella tallats a daus
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets madurs
  • Salsa beixamel
  • Formatge ratllat
  • Sal
  • Oli o mantega
  • Aigua
icon
Close

Preparació

Bulliu la carn amb les cebes, els tomàquets i sal.
Escorreu la carn i tritureu-la.
Bulliu les fulles més tendres de la col amb aigua i sal.
Farciu cada fulla de col amb la carn picada i emboliqueu-la en forma de caneló.
Poseu els canelons en una safata, cobriu-los amb beixamel i gratineu-los amb formatge ratllat.

Variacions:
Es pot aprofitar la carn d’olla de l’escudella per al farciment.
Es pot posar una mica de beixamel en el farciment.
Es poden aprofitar les fulles petites de la col per al farciment.

Ingredients

  • 1 col d'hivern
  • 250 g de retalls de carn de porc tallats a daus
  • 250 g de retalls de carn de vedella tallats a daus
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets madurs
  • Salsa beixamel
  • Formatge ratllat
  • Sal
  • Oli o mantega
  • Aigua
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana