Recepta de cabrit rostit

Cabrit rostit

Carns

Ingredients

  • 1 kg de cabrit trossejat
  • 3 cebes tallades a la juliana
  • 2 tomàquets madurs tallats a quarts
  • 1 copa de vi ranci
  • 2 alls sense pelar
  • Sal
  • Pebre
  • 1 branca de canyella
  • Oli
  • Farigola
  • Llard
  • Aigua
icon
Close

Preparació

Enrossiu el cabrit salpebrat en una cassola amb oli i llard.
Afegiu-hi la ceba, el tomàquet, la canyella, la farigola i els alls.
A mitja cocció feu-hi la reducció del vi ranci i deixeu-ho acabar de coure amb la cassola tapada.
Si cal, podeu afegir-hi aigua.

Variació:
Es pot aromatitzar amb menta, romaní, farigola i marialluïsa.
Es pot passar la salsa per un colador abans de servir-ho.
Es pot acompanyar de patates rosses o patates saltades amb all i julivert.

Ingredients

  • 1 kg de cabrit trossejat
  • 3 cebes tallades a la juliana
  • 2 tomàquets madurs tallats a quarts
  • 1 copa de vi ranci
  • 2 alls sense pelar
  • Sal
  • Pebre
  • 1 branca de canyella
  • Oli
  • Farigola
  • Llard
  • Aigua
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana