Recepta de brou de carn

Brou de carn

Sopes, escudelles, brous, farinetes i cremes

Ingredients

  • Ossos de vedella
  • Pollastre o gallina
  • Vedella
  • Cebes
  • Pastanagues
  • Branca d’api
  • Nap
  • Porros
  • Aigua
  • Sal
icon
Close

Preparació

Poseu una olla al foc amb les carns cobertes d’aigua freda.
Quan arrenqui el bull, abaixeu el foc i desgreixeu el brou.
Al cap d’una hora, aproximadament afegiu-hi les verdures i deixeu-ho bullir una hora més.
Coleu-ho i deixeu-ho refredar.

Variacions:
S’hi poden posar ossos de porc i de xai.
S’hi poden posar altres tipus de verdures.

Ingredients

  • Ossos de vedella
  • Pollastre o gallina
  • Vedella
  • Cebes
  • Pastanagues
  • Branca d’api
  • Nap
  • Porros
  • Aigua
  • Sal
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana