Recepta de Bròquil arrebossat

Bròquil arrebossat

Halal, Vegetarià, Verdures i altres hortalisses

Ingredients

  • ½ bròquil
  • 2 ous
  • Farina
  • Sal
  • Oli
  • Aigua
icon
Close

Preparació

Renteu el bròquil, trossegeu-lo a ramets i feu-lo bullir amb aigua i sal.
Escorreu-lo, eixugueu-lo, passeu els ramets per farina i ou batut, i fregiu-los amb oli ben calent.

Variacions:
Aquest sistema es pot utilitzar amb altres verdures: carbassons, calçots, albergínies, coliflor, ceba, carxofes…
També es poden arrebossar amb pa ratllat.
Una altra opció és enfarinar-les, mullar-les amb aigua freda i fregir-les seguidament amb oli molt calent. Un cop eixugats els ramets de bròquil, passeu-los per farina, suqueu cada tall en aigua freda i passeu-los directament a l’oli calent.

Ingredients

  • ½ bròquil
  • 2 ous
  • Farina
  • Sal
  • Oli
  • Aigua
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana