Recepta de brandada de bacallà

Brandada de bacallà

Aptes per a celíacs, Halal, Peixos i mariscs

Ingredients

  • 400 g de bacallà dessalat
  • 10 cl de llet
  • 30 cl d'oli
  • 2 alls
  • 1 patata
  • Sal
  • Llorer
icon
Close

Preparació

Fregiu lleugerament els alls amb l’oli i coleu-lo.
Escaldeu el bacallà i traieu-ne la pell i les espines.
A la mateixa aigua bulliu-hi la patata i retireu-la.
Poseu el bacallà i la patata en una batedora elèctrica i aneu tirant-hi a poc a poc l’oli i la llet calenta.
Emulsioneu-ho tot fins a lligar-ho com si fos una maionesa.

Variacions:
Es pot fer sense patata.
Es pot fer amb crema de llet en lloc de llet.

Ingredients

  • 400 g de bacallà dessalat
  • 10 cl de llet
  • 30 cl d'oli
  • 2 alls
  • 1 patata
  • Sal
  • Llorer
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana