Recepta de barreja de bolets amb botifarra

Barreja de bolets amb botifarra

Aptes per a celíacs, Bolets, Carns

Ingredients

  • 1 kg de bolets barrejats
  • 1 botifarra blanca tallada a rodanxes
  • 1 botifarra negra tallada a rodanxes
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • · Per fer la picada:
  • 2 alls
  • Julivert
icon
Close

Preparació

Salteu les botifarres en una paella amb oli i reserveu-les.
En el mateix oli ofegueu els bolets nets, trossejats i salats.
Reincorporeu-hi les botifarres, afegiu-hi una picada d’all i julivert i ho deixeu una estona més que es cogui tot junt.

Variacions:
En lloc de la picada, s’hi pot posar ceba ofegada.
Es pot fer amb botifarra esparracada.
S’hi poden afegir pinyons.
S’hi pot posar, a més, cansalada del coll.
S’hi pot afegir llom a daus.
S’hi pot afegir pa ratllat i gratinar-ho.

Comentaris:
Els bolets poden ser cames de perdiu, trompetes de la mort, rossinyols, fredolics, etc.

Ingredients

  • 1 kg de bolets barrejats
  • 1 botifarra blanca tallada a rodanxes
  • 1 botifarra negra tallada a rodanxes
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • · Per fer la picada:
  • 2 alls
  • Julivert
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana