Halal, Pastes, arrossos i altres cereals, Peixos i mariscs
Ingredients
300 g d'arròs del Delta de l'Ebre, tipus bomba
20 galeres
1 ceba de Figueres
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 sípia
Melsa de sípia
Sal
Oli
· Per fer la picada
2 alls
Julivert
Un grapat d'ametlles
Un grapat d'avellanes
1 llesqueta de pa fregit
1 nyora fregida
Polpa de nyora
Safrà
Close
Preparació
Prepareu una marca de ceba i pebrot, sofregiu-ho una mitja hora i afegiu-hi el tomàquet i la sípia tallada a dauets que haureu saltat prèviament.
Poseu en una cassola, a foc lent, l’oli, afegiu-hi les galeres i sofregiu-les.
Afegiu-hi dues cullerades de la marca i mitja cullerada de picada, i continueu-ho sofregint.
Afegiu-hi l’arròs i sofregiu-lo. Passats una minuts, hi afegiu el brou que tenim a punt d’ebullició. Deixeu-ho coure uns 18 minuts i aneu-ho remenant de tant en tant per trencar la fècula de l’arròs.