Recepta d'Arròs cremós de galeres

Arròs cremós de galeres

Halal, Pastes, arrossos i altres cereals, Peixos i mariscs

Ingredients

  • 300 g d'arròs del Delta de l'Ebre, tipus bomba
  • 20 galeres
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 sípia
  • Melsa de sípia
  • Sal
  • Oli
  • · Per fer la picada
  • 2 alls
  • Julivert
  • Un grapat d'ametlles
  • Un grapat d'avellanes
  • 1 llesqueta de pa fregit
  • 1 nyora fregida
  • Polpa de nyora
  • Safrà
icon
Close

Preparació

Prepareu una marca de ceba i pebrot, sofregiu-ho una mitja hora i afegiu-hi el tomàquet i la sípia tallada a dauets que haureu saltat prèviament.
Poseu en una cassola, a foc lent, l’oli, afegiu-hi les galeres i sofregiu-les.
Afegiu-hi dues cullerades de la marca i mitja cullerada de picada, i continueu-ho sofregint.
Afegiu-hi l’arròs i sofregiu-lo. Passats una minuts, hi afegiu el brou que tenim a punt d’ebullició. Deixeu-ho coure uns 18 minuts i aneu-ho remenant de tant en tant per trencar la fècula de l’arròs.

Ingredients

  • 300 g d'arròs del Delta de l'Ebre, tipus bomba
  • 20 galeres
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 sípia
  • Melsa de sípia
  • Sal
  • Oli
  • · Per fer la picada
  • 2 alls
  • Julivert
  • Un grapat d'ametlles
  • Un grapat d'avellanes
  • 1 llesqueta de pa fregit
  • 1 nyora fregida
  • Polpa de nyora
  • Safrà
Close
Font: Restaurant Les Algues de Sant Carles de la Ràpita