Pastes, arrossos i altres cereals, Peixos i mariscs
Ingredients
400 g d'arròs
1 kg de llamàntol trossejat
2 cebes trinxades
2 tomàquets madurs
1 culleradeta de pebre vermell dolç
1 copeta de vi blanc
Oli
Sal
2 alls
Julivert trinxat
1 ½ l de brou de peix
Close
Preparació
En una cassola feu un sofregit amb la ceba, el tomàquet, l’all i el julivert.
Afegiu-hi el pebre vermell i la copa de vi, que deixareu reduir.
Aboqueu-hi el brou de peix i, quan arrenqui el bull, tireu-hi l’arròs i el llamàntol.
Deixeu-ho bullir 12 minuts, apagueu el foc i que s’acabi de fer a l’olla.
Variacions:
Es pot fer amb llagosta o amb altres crustacis en comptes de llamàntol.
Perquè sigui més gustós s’ha de marcar el llamàntol per la part de la carn en oli roent, reservar-lo i en el mateix oli fer-hi el sofregit.