Recepta d'arròs amb llet

Arròs amb llet

Halal, Postres i dolços, Vegetarià

Ingredients

  • 1 l de llet
  • 200 g d'arròs
  • 125 g de sucre
  • 1 branca de canyella
  • 1 pela de llimona
icon
Close

Preparació

Poseu a bullir la llet amb la canyella, el sucre i la pela de llimona.
Quan arrenqui el bull, afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho de tant en tant perquè no s’enganxi.
Deixeu-ho coure fins que quedi una mica pastós.
Retireu la branca de canyella i la pela de llimona.

Variacions:
Es pot fer amb llet d’ametlles en comptes de llet de vaca.
Es pot empolsar una mica de canyella per sobre a l’hora de servir-lo.
Es pot servir en plat individual o en plata.

Ingredients

  • 1 l de llet
  • 200 g d'arròs
  • 125 g de sucre
  • 1 branca de canyella
  • 1 pela de llimona
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana