Recepta d'arròs amb bacallà

Arròs amb bacallà

Aptes per a celíacs, Halal, Pastes, arrossos i altres cereals

Ingredients

  • 400 g de bacallà esqueixat dessalat
  • 400 g d'arròs
  • 100 g de pèsols
  • 1 ceba
  • 2 pebrots verds
  • 3 tomàquets madurs
  • Oli
  • 1 l d'aigua
  • · Per fer la picada:
  • 1 all
  • Julivert
icon
Close

Preparació

Feu un sofregit amb l’oli, la ceba, el pebrot verd i el tomàquet.
Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho un parell de minuts.
Afegiu-hi l’aigua bullent i, al cap d’un moment, els pèsols i el bacallà.
Deixeu-ho bullir uns 18 minuts aproximadament.
Quan faltin 5 minuts per acabar la cocció, hi afegiu la picada deixatada amb una mica de suc de la cocció.

Variacions:
Es pot afegir el bacallà al sofregit, abans de posar-hi l’aigua.
Es poden afegir carxofes tallades al sofregit.
Es poden posar un brins de safrà a la picada.

Ingredients

  • 400 g de bacallà esqueixat dessalat
  • 400 g d'arròs
  • 100 g de pèsols
  • 1 ceba
  • 2 pebrots verds
  • 3 tomàquets madurs
  • Oli
  • 1 l d'aigua
  • · Per fer la picada:
  • 1 all
  • Julivert
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana