Arròs a la cubana

Halal , Pastes, arrossos i altres cereals , Vegetarià

    • ½ kg d'arròs
    • 4 ous
    • 8 cullerades grans de salsa de tomàquet
    • 2 plàtans
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sal
    • Aigua
  • https://www.gastroteca.cat/wp-content/uploads/Arròs-a-la-cubana-Arrossos-i-pastes.jpg
    • Preparació

      Poseu a bullir l’arròs en una olla amb aigua i sal.
      Escorreu-lo i col·loqueu-lo en una safata o en plats individuals.
      Poseu-hi per damunt els ous ferrats i la salsa de tomàquet.
      Fregiu els plàtans, pelats i tallats al llarg, i guarniu el plat.

      Variacions:
      Es pot bullir l’arròs amb uns alls i un ramet de julivert, llorer, etc.
      Una vegada l’arròs està bullit, es pot saltar amb una mica de llard o oli d’oliva verge extra i uns grans d’all picats perquè quedi més solt.
      Es pot fer sense plàtan fregit.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana
    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.
    Ищете надежное место для игры? джойказино предлагает отличные бонусы для новичков и удобный вход через зеркало. Присоединяйтесь и испытайте удачу прямо сейчас! Instant Flip Instant Flip