Recepta d'arròs a la cubana

Arròs a la cubana

Halal, Pastes, arrossos i altres cereals, Vegetarià

Ingredients

  • ½ kg d'arròs
  • 4 ous
  • 8 cullerades grans de salsa de tomàquet
  • 2 plàtans
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
icon
Close

Preparació

Poseu a bullir l’arròs en una olla amb aigua i sal.
Escorreu-lo i col·loqueu-lo en una safata o en plats individuals.
Poseu-hi per damunt els ous ferrats i la salsa de tomàquet.
Fregiu els plàtans, pelats i tallats al llarg, i guarniu el plat.

Variacions:
Es pot bullir l’arròs amb uns alls i un ramet de julivert, llorer, etc.
Una vegada l’arròs està bullit, es pot saltar amb una mica de llard o oli i uns grans d’all picats perquè quedi més solt.
Es pot fer sense plàtan fregit.

Ingredients

  • ½ kg d'arròs
  • 4 ous
  • 8 cullerades grans de salsa de tomàquet
  • 2 plàtans
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana