Recepta d'amanida catalana

Amanida catalana

Amanides i plats freds, Aptes per a celíacs

Ingredients

  • 4 rodanxes de botifarra blanca
  • 4 rodanxes de botifarra negra
  • 4 rodanxes de catalana
  • 4 talls de pernil
  • 1 manat de raves
  • 2 tomàquets verds tallats a grill
  • 2 cebes tendres tallades a tires
  • 1 pebrot vermell tallat a rodanxes
  • 1 enciam
  • 4 ous durs
  • 8 filets d'anxova
  • 100 g d'olives verdes i negres
  • Oli
  • Sal
  • Vinagre
icon
Close

Preparació

Es netegen i es tallen totes les verdures, s’amaneixen amb oli, sal i una mica de vinagre, i s’acompanyen amb la resta d’ingredients a banda.

Variants:
Es pot fer amb ceba seca en comptes de tendra.
S’hi poden afegir tonyina o sardines de llauna.

Ingredients

  • 4 rodanxes de botifarra blanca
  • 4 rodanxes de botifarra negra
  • 4 rodanxes de catalana
  • 4 talls de pernil
  • 1 manat de raves
  • 2 tomàquets verds tallats a grill
  • 2 cebes tendres tallades a tires
  • 1 pebrot vermell tallat a rodanxes
  • 1 enciam
  • 4 ous durs
  • 8 filets d'anxova
  • 100 g d'olives verdes i negres
  • Oli
  • Sal
  • Vinagre
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana