Amanida catalana
Amanides i plats freds, Aptes per a celíacs
- 4 rodanxes de botifarra blanca
- 4 rodanxes de botifarra negra
- 4 rodanxes de catalana
- 4 talls de pernil
- 1 manat de raves
- 2 tomàquets verds tallats a grill
- 2 cebes tendres tallades a tires
- 1 pebrot vermell tallat a rodanxes
- 1 enciam
- 4 ous durs
- 8 filets d'anxova
- 100 g d'olives verdes i negres
- Oli
- Sal
- Vinagre
Close
Preparació
Es netegen i es tallen totes les verdures, s’amaneixen amb oli, sal i una mica de vinagre, i s’acompanyen amb la resta d’ingredients a banda.
Variants:
Es pot fer amb ceba seca en comptes de tendra.
S’hi poden afegir tonyina o sardines de llauna.
- 4 rodanxes de botifarra blanca
- 4 rodanxes de botifarra negra
- 4 rodanxes de catalana
- 4 talls de pernil
- 1 manat de raves
- 2 tomàquets verds tallats a grill
- 2 cebes tendres tallades a tires
- 1 pebrot vermell tallat a rodanxes
- 1 enciam
- 4 ous durs
- 8 filets d'anxova
- 100 g d'olives verdes i negres
- Oli
- Sal
- Vinagre
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana
Altres receptes
Amanides i plats freds, Aptes per a celíacs