Recepta d'alberginies al forn

Albergínies al forn

Halal, Vegetarià, Verdures i altres hortalisses

Ingredients

  • 4 albergínies
  • 4 tomàquets madurs
  • 200 g de formatge ratllat
  • 1 all
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
icon
Close

Preparació

Talleu les albergínies en talls d’un centímetre de gruix.
Barregeu els tomàquets trossejats amb l’all i el julivert trinxats, oli, sal i pebre.
En una plata poseu a coure les albergínies al forn, amb una cullerada del tomàquet preparat al damunt de cada tall.
Una mica abans d’acabar la cocció hi afegiu el formatge ratllat i ho gratineu.

Ingredients

  • 4 albergínies
  • 4 tomàquets madurs
  • 200 g de formatge ratllat
  • 1 all
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Close
Font: Corpus de la Cuina Catalana