Sala de l'Isaac

Restaurant gastronòmic especialitzat en la cuina del peix a la brasa utilitzant productes de proximitat i buscant sorprendre en tot moment als nostres clients amb plats com els musclos de roca a la brasa d’olivera, les sepionetes de Palamós a la brasa amb cap i pota de vedella, qualsevol dels peixos salvatges que comprem directament a la llotja de Palamós o, el gelat de llet d’ovella ripollesa a la brasa amb maduixes macerades de Sant Pol de Mar. La Sala de l’Isaac es basa en uns valors sòlids, ben entesos: tradició, innovació, cultura i sostenibilitat, sempre treballant amb el millor producte de proximitat.

  • Palafrugell, Demarcació de Girona

    C/ Barceloneta 44, 17124

Coordenades per GPS: Lat 41.938301 N – Long 3.130818 E

  • 35

    Preu mig de la carta

Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

Peix a la brasa d'olivera (recomanació del Xef: Turbó Salvatge a la brasa d'olivera); Arròs de Pals a l'estil Empordanès; Musclos de roca a la brasa d'olivera; Gamba de Palamós a la brasa d'olivera; Xuletó de vaca gallega a la brasa d'alzina "Tercer premi al concurs Parrilla"

Plats que elaborem amb producte local

Arròs Carnaroli de l'Estany de Pals amb gambes de Palamós i bolets

Gamba mitjana de Palamós a la brasa d'olivera

Pèsols de Sant Pol de Mar a la brasa d'olivera amb tallarines de sèpia i carxofes; Calamarcets de Palamós a la brasa amb verdures primaverals

botifarra negra i nyàmera.

Rutes

Ruta Josep Plà/Arròs de Pals una passió/Experiència enogastronòmica Mas Oller/Les tapes dels tapers.

Distintius

 

Comparteix-ho