Sa Punta

La cuina empordanesa és el punt de partida de la carta del restaurant Sa Punta, a l'hotel que porta el mateix nom, especialment la cuina marinera de la zona. Jaume Font, propietari de l’establiment i amb més de 40 anys d’experiència com a cap de cuina a diversos establiments, cuida els detalls en tots els seus plats, des de la selecció del producte fins a la presentació final.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Calamarsets i carxofes saltats amb el seu suc
      • ou ecològic de gallines felices i tòfona negra melanosporum; Suprema de peix de la nostra costa al vi blanc de l'Empordà sobre un llit d'arròs de Pals; Brioix farcit de poma del Montgrí amb gelat de vi dolç de l'Empordà
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Creativa, Mercat
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 50 - 75 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    z-library Immediate Affinity barborka ciekawy domowej rekami raumanvaraosahalli.fi theviccafevictoria.ca bewustzijnscentrum-bala.nl dumeto.cz