Hotel-Restaurant Fonts del Cardener

Forma part de l’hotel del mateix nom, de gestió familiar. Ofereix productes de proximitat, elaboracions tradicionals i altres alternatives més actuals, sense oblidar la brasa ni un celler considerable. El menú canvia cada dia en funció del mercat, i la carta es renova cada tres mesos: «Els plats de temporada», explica Josep Canals, «són l’element clau per a una carta que para especial esment a les diferents estacions de l’any i als productes autòctons». Totes les postres són d’elaboració pròpia.

  • La Coma i la Pedra, Demarcació de Lleida

    Carretera de Tuixent, s/n, 25284

  • 37,50€

    Preu mig de la carta

  • Si

    Menu diari

Plats que elaborem amb producte local

Pèsols negres de muntanya

xai o cabrit rostit al forn amb herbes aromàtiques i pera

canelons de rostit

amanida de formatge fregit amb cruixents de codony i poma; trifàsic de carbassa

xocolata i cafè

entre altres.

Distintius

 

Comparteix-ho