el Motel Restaurant

Des de 1961, Josep Mercader i actualment Jaume Subirós han tingut cura de l’equilibri entre la qualitat de la cuina i el nivell de la sala. Un dels primers hotels reconeguts pel seu prestigi gastronòmic.

  • Figueres, Demarcació de Girona

    Av. Salvador Dalí Domenech, 170, 17600

  • 55,00 €

    Preu mig de la carta

Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

Faves

pernil ibèric

peu de porc

menta “Josep Mercader”; Pèsols

estofats amb botifarra negra i menta fresca ; Arrós de conill i carxofes amb brou d'hivern; Taps de Cadaquésal rom i cafè

Plats que elaborem amb producte local

Parmentier de tòfona negra amb ou ecològic d’Albanyà; Costellam de xai de l'Empordà amb farigola; Filet de bou

a les tres cebes

al vi negre de l’Empordà; Llom de conill amb butifarra de perol i romaní

Comparteix-ho