El Celler de l'Aspic

Des de la seva ubicació privilegiada, a l'edifici de la Cooperativa de Falset, El Celler de l'Aspic exerceix de porta d'entrada gastronòmica al Priorat. El local, completament reformat, és acollidor i funcional. El xef i sommelier Toni Bru aposta per la gastronomia catalana, adaptada als seus criteris, modernitzada i basada en els productes de la terra. Important tasca de promoció dels vins de la DO Montsant i DOQ Priorat.

  • Falset, Demarcació de Tarragona

    Carrer Miquel Barceló, 31, 43730

  • 35 - 65 €

    Preu mig de la carta

  • Si

    Menu diari

Plats que elaborem amb producte local

Canelons de rostit amb crema de ceps i tòfona; Arròs d’ànec del delta de l’Ebre amb el seu magret; Bacallà confitat amb espinacs dels Crusells i pil-pil de verduretes; Cuixa de conill rostit amb verdures i vi ranci

Distintius

 

Comparteix-ho