Can Boix de Peramola

Al restaurant de l'Hotel Can Boix de Peramola, l'entorn i la natura són una part essencial de la carta i la seva filosofia. El seu xef, Joan Pallarès, respecta aquest entorn i tot el que ofereix, i per això basa l’oferta gastronòmica en els productes de la terra. La seva cuina, tot i que d'arrels tradicionals, també busca la innovació.

  • Peramola, Demarcació de Lleida

    Can Boix s/n, 25790

  • 50 - 80 €

    Preu mig de la carta

Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

Crema catalana

Fricandó

Trinxat

Peus de porc

Xai

Pollastre

Carxofes

Vedella

Conill.

Plats que elaborem amb producte local

Crema de carxofes amb bunyols de bacallà

nyoquis de Tou dels Til·lers i allioli de codony; Terrina de pollastre ecològic amb tòfona; Raviolis de bou de mar amb cloïsses i salsa verda

Distintius

 

Comparteix-ho