Atempo

Aquest restaurant és el projecte gastronòmic del xef Jordi Cruz a l'hotel Sants Metges de la històrica Fortalesa de Sant Julià de Ramis. Amb tres estrelles Michelin a l'ABaC de Barcelona, Cruz ha dissenyat una carta avantguardista i contemporània que el seu equip, encapçalat per Iñaki Adrey, executa en el dia a dia. L'Atempo compta amb 1 estrella Michelin.

  • Sant Julià de Ramis, Demarcació de Girona

    Carrer Major, s/n, 17481

  • 100 - 145 €

    Preu mig de la carta

  • Si

    Menu diari

Plats que elaborem amb producte local

Salmó curat en alga kombu

cruixent d’alga nori

botarga de rovell curat

mantega de soja i aire de katsuobushi; Bullabesa de gamba infusionada amb taronja

safrà i pa de plàncton; Arròs de becada amb camisa de tòfona negra

parfait i salsa de les carcasses; Cuixa de pintada farcida de foie-gras i escamarlà a la brasa amb tòfona negra

Distintius

 

Comparteix-ho