Elias Boulanger

Pa, pastissos i dolços

Compra a l'elaborador

Som productors de pans i masses panaries, amb cultiusde gra propi; els nostres blats es planten a l'Anoia, La Segarra i Monegros. Amb els nostres blats, fem farines (unicament DE GRA SENCER!) amb moli de pedra (Moli és a França). Fem pans UNICAMENT amb Massa Mare de llarg cultiu (96 hores), i amb farina de GRA COMPLERT (tots els nostres Pans). El resultat son pans molt saborossos i aromátics, i qua actuen com a prebiòtic en la Biota intestinal, essen adequats per consumidors amb diverses patologies (Diabetes, Disbiosi intestinal(falses celiaquies), patologies de la pell, etc..

  • Vilassar de Mar, Demarcació de Barcelona

    Avinguda del Progrés, 70, Vilassar de Mar, Espanya

Productes que comercialitzem

Altres productes

 
  • Pa de massa mare clàssic de molt llarga fermentació (72 hores)

Venda directa

 
  • Botiga pròpia
  • Botiga en línia pròpia

Venda proximitat de circuit curt

 

Comparteix-ho