Celler Guspí

Begudes (vi, cava, licors, cerveses)

Compra a pagès

Podes curtes, mínima aportació de matèria orgànica, esporga, escavallat i desfullament garanteixen una paret de vegetació adequada, bon aireig i insolació del raïm. En funció de l'any, fem caure algun raïm per arribar a l'equilibri recercat de producció a la vinya. Fem la collita manualment i la verema a la vinya. Donem quinze dies a la maceració. La fermentació es produeix espontàniament amb llevats autòctons. Realitzem un lleuger premsat i fermentació malolàctica en bótes de roure. La criança es perllonga durant 12 mesos. Formem part de la Cooperativa de Pira. Es pot visitar la nostra explotació.

  • Pira, Demarcació de Tarragona

    Avinguda Arnau de Ponç, 10, 43423 Pira, Espanya

Altres productes

 
  • -

Fires

 
  • Ens trobareu a la Festa de la Verema de l'Espluga de Francolí
  • al setembre; a la Setmana Medieval de Montblanc
  • al maig; i a la fira Reus Viu el Vi
  • al juny

Comparteix-ho