Celler Cal Cinto

Begudes (vi, cava, licors, cerveses)

Compra a pagès

Els membres de la família dediquem el nostre dia a dia al conreu de la vinya i a la posterior transformació del most en vi, vi escumós i vinagre. Continuem el procés després de la fermentació i destil·lem la brisa (precipitats de la fermentació). El procés que efectuem mitjançant un alambí d'aram, del qual fem brollar un petit rosari de gotes, dóna com a resultat els nostres aiguardents i ratafies. Realitzem tota l'elaboració de manera artesanal. Formem part de l'Associació Manduca Catalana.

  • Os de Balaguer, Demarcació de Lleida

    Pl. de l'Església, 7, 25610 Os de Balaguer

Venda directa

 

Fires

 
  • Ens trobareu al Mercat d'Artesans de la Plaça del Fòrum de Tarragona
  • quinzenalment
  • i al Mercat mensual d'Artesans de Badalona

Comparteix-ho