La Gastroteca del Cruïlla

Assaborir l’art és un plaer. Pots deixar-te omplir per una cançó emotiva o processar sense preses un bon espectacle. Però siguem sincers, l’art alimenta l’ànima però no l’estómac. I com al Cruïlla no volem que et falti de res, un any més, t’oferim una oferta gastronòmica molt variada per satisfer tots els paladars.

BENVINGUTS A LA GASTROTECA DEL CRUÏLLA!
En aquesta nova edició del festival, Cruïlla i la Gastroteca.cat presenten una proposta gastronòmica que es construeix a través de tres grans eixos: proximitat, qualitat i diversitat35 furgonetes de menjar, totes elles treballant amb aliments procedents de pagesos/es i ramaders/es catalans, garantint així la presència de productes locals, estacionals i de qualitat, i en molts casos amb certificat ecològic.

I per descomptat, una edició més, amb una oferta sensible i per a tots els gustos, amb propostes aptes per a persones veganes, vegetarianes i celíaques.

A l’espai La Gastroteca del Cruïlla es podran maridar les propostes culinàries de les foodtrucks amb vins i escumosos del nostre territori sota el lema ‘Catalunya, Terra de Vi’, gràcies a la col·laboració de l’INCAVI i la DO Catalunya amb el Festival Cruïlla.

DESCOBREIX LA GASTROTECA DEL CRUÏLLA 2021

Descarregar el catàleg

Descarregar el llistat de food trucks i productors