• 10 - 11 desembre

XXIII Festa de l’Oli

XXIII Festa de l’Oli

Festa
  • Data 10 - 11 desembre

wDissabte 10 i diumenge 11 de desembre se celebrarà a la Fatarella la 𝗫𝗫𝗜𝗜𝗜 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝗹’𝗢𝗹𝗶 , un cap de setmana per a conèixer, gaudir i degustar els olis i productes locals, mentre participeu de les activitats programades.

La Festa de l’Oli va néixer l’any 1999. Va ser una primera edició d’àmbit local, però que va posar la primera pedra en la promoció agrícola i turística de la Fatarella. Poc a poc, any rere any, la Festa ha anat creixent fins a convertir-se en l’esdeveniment que ara tenim: una fira que s’ha posicionat com l’aparador i el punt de trobada a la Terra Alta de l’oli d’oliva verge extra, i en especial, de la varietat empeltre, característica de la nostra comarca i inclòs en la Denominació d’Origen Protegida Terra Alta

La Festa de l’Oli, alhora, també promociona el turisme, la gastronomia, la gent, la pagesia, la cultura i la història del Poble de la Fatarella. Al voltant del producte estrella que és l’oli d’oliva verge extra, es promociona el poble, l’entorn i altres productes locals. Però, el gran atractiu de la Festa de l’Oli és la participació de les entitats locals, les empreses expositores i també persones a títol individual que aquell dia, desinteressadament, col·laboren en l’organització dels actes. Són moltes les entitats i les empreses que posen el seu granet d’arena.

  • Plaça Major, 7

    Plaça Major, 7, 43781 la Fatarella