• 08 - 11 desembre

Mercat Medieval Vic 2022

Mercat Medieval Vic

Mercat
  • Data 08 - 11 desembre

Al mes de desembre del 2022 el Mercat Medieval tornarà a la nostra ciutat. Durant aquests dies, Vic es converteix en el marc idoni per recrear l’època medieval amb expositors repartits per tot els carrers propers al centre històric de la ciutat amb una oferta àmplia i variada: articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre d’altres productes.

Al Mercat Medieval també hi ha nombrosos llocs per menjar i tavernes. Hi trobareu creps, pernil a la brasa, entrepans, botifarra, pop, pastisseria artesanal o embotits, entre molts dels productes que s’hi ofereixen.

L’oferta comercial i cultural del Mercat Medieval es complementa amb múltiples activitats lúdiques de tot tipus i per a totes les edats: activitats infantils, música, balls, recreació d’oficis i els espectacles de carrer omplen durant aquests dies els carrers propers al centre històric de la ciutat i contribueixen, de manera definitiva, a transportar-nos al passat. A banda del seu valor artístic, creen l’atmosfera adequada per imaginar com celebraven les festes els ciutadans d’aquells temps.

HORARI: de 10h a 20h

Accés: Gratuït

  • Vic

    Carrer de l'Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5, 2a planta, 08500 Vic