Ruta tapa Castelldefels-2020
  • 01 - 22 desembre

13era. Ruta de la Tapa a Castelldefels

Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat

Ruta
  • Data 01 - 22 desembre

Arriba una nova edició de la Ruta de la Tapa de Castelldefels, la tretzena, que permetrà gaudir, durant 21 dies, de les millors creacions gastronòmiques del Baix Llobregat.

El Gremi d’Hosteleria de Castelldefels i Baix Llobregat promociou així la restauració a través de les tapes, per un preu de 3 € amb beguda inclosa. L’objectiu de la iniciativa és incentivar el consum als establiments de la ciutat. La ruta compta amb 25 establiments participants, amb un itinerari dissenyat per a conéixer bars i restaurants i ajudar a l’economia local. Cada comensal disposarà d’un folletó amb la ubicació dels punts de restauració i tots aquells que completin el 50% amb el segell de l’establiment, entrarà al sorteig d’una tauleta.

La 13ª RUTA DE LA TAPA, organitzada pel Gremi d’Hosteleria de Castelldefels i Baix Llobregat, amb les col·laboracions de l’Ajuntament de Castelldefels, l’Àrea de Turisme, la Generalitat de Catalunya, la revista La Prensa, la guía Go i el patrocini de Cerveses Damm i Coca Cola Company.

  • C/ Pintor Serra Santa, 4