Su servidor no admite JavaScript Su servidor no admite Embed Objects
PRESENTACIÓN
LOTES CATALANES DE CALIDAD

És tradició que per Nadal empreses, entitats, entre amics i familiars, obsequiem lots on hi predominen els productes alimentaris.

Des de la gastroteca.cat, i responent a una petició que se'ns ha traslladat des de diferents sectors, us oferim a través d'aquest portal la informació d'aquells establiments que ofereixen lots amb productes de qualitat del país.

Us desitgem un Bon Nadal i us animem que per aquestes festes obsequieu productes del bo i millor de la nostra terra.

ADHESIONES A LA CAMPAÑA
AQUEST NADAL
SABOREA CATALUNYA
NOVEDADES
La delegació del govern a Tarragona difon 'Aquest Nadal, tasta Catalunya'
El delegat del govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, ha demanat als ajuntaments que contribueixin a promocionar els productes catalans de qualitat utilitzant-los en els seus regals nadalencs i actes, en sintonia amb la campanya 'Aquest Nadal, tasta Catalunya'.
Lot d'ampolles de vi i cava ecològics aquestes festes
La casa Eudald Massana Noya participa a ‘Aquest Nadal, tasta Catalunya’, que promou el consum de productes de proximitat, però això no treu que aquesta firma de Sant Pau d'Ordal, municipi de Subirats, vengui també els seus vins de producció ecològica a mig món.
La Unió Empresarial de l’Anoia, al costat dels productes locals per Nadal
L’entitat assegura haver rebut amb molts bons ulls la segona edició de la campanya ‘Aquest Nadal, tasta Catalunya’ a la qual s'ha adherit perquè contribueix a “fer país”. Per la seva banda, ha iniciat també diferents iniciatives per promoure el consum de productes de proximitat a la comarca.
Aviso legal | 2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya - Generalitat de Catalunya. Asignar como página de inicio | Recomendar a un amigo