Su servidor no admite JavaScript Su servidor no admite Embed Objects
-
Novedades
Inicio > Lots d'embotits, un regal diferent
 • Lots d'embotits, un regal diferent
 • 2009-12-03
  Embotits la Garrotxa proposa regalar bull blanc i negre, 'baiona' i llangonissa procedents de La Vall de Bianya
  Lots d'embotits, un regal diferent
  Embotits de la Garrotxa, empresa adherida a la campanya ‘Aquest Nadal, Tasta Catalunya’, proposa un lot diferent. Un lot sense licor de castanya ni pot de pinya en conserva, menys variat. Un lot d'embotits.  La compra feta per internet a una botiga virtual ja no és el futur sinó el present en força gèneres i més que ho anirà sent. Però hi ha productes on les reticències són majors. Els càrnics són uns d'aquests productes: la carn, encara preferim que ens la piquin a la màquina davant nostre i a la carnisseria de tota la vida. Lluis Pujolar, d'Embotits de la Garrotxa, ho valora així: “La venda de carn per internet està estesa a molts països del món, la gent compra entrecots a través de la xarxa. Aquí costa perquè hi ha un factor de confiança, certament. Però la confiança te la guanyes. El difícil és fer la primera venda. Quan el client ens coneix, i coneix la nostra qualitat, llavors ja el tens guanyat i repetirà”.

  Amb seu a La Vall de Bianya, Embotits de la Garrotxa toca la carn de porc embotida, en banda alta. L'empresa, en mans de la tercera generació d'una mateixa família, ens presenta aquest Nadal uns lots amb els seus productes -tots ells amb noms de volcans garrotxins-, pensats per a qui vulgui fer un regal diferent. Bull blanc i negre, baiona -nom que donen a una peça de carn del llom del porc-, llangonissa. Ideal pel pica-pica entrant d'algun dels dinars de Nadal. El producte no pot ser de més proximitat: tot és de la Vall de Bianya mateix. Potser és per aquesta raó que on de moment està tenint menys sortida és a la pròpia Garrotxa: “N'estem venent més a Madrid, Cuenca o Mallorca, m'imagino que la gent d'aquí pensa que els nostres embotits ja els troba cada dia a la carnisseria!”, confessa Pujolar.

   

Aviso legal | 2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya - Generalitat de Catalunya. Asignar como página de inicio | Recomendar a un amigo