Su servidor no admite JavaScript Su servidor no admite Embed Objects
-
Novedades
Inicio > Els empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès recomanen productes locals
 • Els empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès recomanen productes locals
 • 2009-11-11
  L'ADEG és una del centenar d'entitats adherides a la campanya 'Aquest Nadal, tasta Catalunya'
  Els empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès recomanen productes locals
  Al seu últim butlletí electrònic, l’entitat reivindica el consum de productes de l’entorn a l’època nadalenca tant per part de particulars com d’empreses i també insta aquests últims a regalar obsequis que portin aliments procedents de productors i elaboradors locals.

  L’Associació d’Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès fa una crida perquè tant consumidors com empreses escullin productes de proximitat a l’hora d’anar a comprar durant les pròximes festes nadalenques. A través del seu butlletí electrònic, l’entitat expressa el seu suport al “comerç de casa, les persones i els establiments que formen part de la nostra realitat social i econòmica més propera, la de cada dia: el comerç de confiança”. La idea està en sintonia amb la campanya ‘Aquest Nadal, tasta Catalunya’ engegada des de la Direcció General de Comerç i la Gastroteca.cat recentment i que ja suma un centenar d’adhesions entre les quals hi ha ADEG. 

  L’associació insta a les empreses, entitats i institucions d’aquestes tres comarques a establir “un compromís” i decantar-se pels productes locals en els seus lots i paneres nadalencs, un regal habitual a treballadors i clients. També suggereix “que es demani als nostres proveïdors la selecció de productes de casa” amb l’objectiu de donar a conèixer “les excel·lències del cava, els destil·lats, els vins de la DO Penedès i l’extraordinària varietat de productes agroalimentaris, a més de la deliciosa pastisseria i xocolateria, que s’elaboren a les nostres comarques”, manifesta el text del butlletí.

Aviso legal | 2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya - Generalitat de Catalunya. Asignar como página de inicio | Recomendar a un amigo