Vic acollirà una ambiciosa jornada sobre producte local

Inici>Notícies >A fons >Vic acollirà una ambiciosa jornada sobre producte local
1
Autor: osona.com
 • La primera edició comptarà amb una vintena de productors comarcals i d’altres punts del territori i està adreçada tant a professionals com a públic en general
 • Vic acollirà una ambiciosa jornada sobre producte local
 • L’esdeveniment neix amb l’ambició de reunir productors de tot Catalunya i, a banda d’exposició i venda de productes alimentaris locals i artesanals, comptarà amb un programa d’activitats que inclou tastos guiats, conferències, tallers i demostracions gastronòmiques.
 • La I Jornada ‘De la terra a la cuina’ es durà a terme el pròxim 5 de juny a l’Edifici el Sucre de Vic amb l’objectiu de posar en contacte els diferents agents del sector per parlar de producte, cuina i gastronomia, però també d’atreure al públic interessat en aquest tipus de propostes. “Volem oferir un espai amb l’oferta dels diferents productors però també propostes perquè el visitant pugui gaudir de tastos guiats, conferències, tallers i demostracions”, explica Alfons González, tècnic del Consell Comarcal d’Osona, que insisteix que tant l’accés com les activitats per al públic com l’espai cedit als productors són gratuïts. La jornada té un plantejament ambiciós donat que “no només vol atreure els productors comarcals sinó també de tot Catalunya” que, en aquesta primera edició, seran una vintena.

  A banda de l’espai Mercadal, on s’hi ubicaran els expositors, el programa inclou activitats com una conferència sobre màrqueting del producte local i una altra sobre com valoren aquest tipus d’aliments els restauradors càrrec del cuiner Fermí Puig, del restaurant Drolma, de Barcelona. També es presentarà Uniproc, una plataforma comercial dels productors artesans agroalimentaris de Girona, i es comptarà amb la presència d’Osona Terra, associació de productors d’Osona recentment constituïda. Per la seva banda, Xavier Iglesias, professor de cockteleria de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona, farà un taller de cockteleria amb productes com fruites, verdures i formatges. Un altre dels punts d’interès serà la final del 4t Concurs de Joves Cuiners que es durà a terme entre els dos finalistes. El Gremi d'Hostaleria d'Osona, l’Escola d’Hostaleria d’Osona, la Fundació Osona Gastronomia, la Cambra de Comerç, Impevic i Diputació de Barcelona han col·laborat en l’organització de la iniciativa impulsada pel Consell Comarcal d’Osona.

   

Municipis: Vic (Osona).
Comentaris rebuts (0)
 • banner vols ser a gastroteca
 • amb distintiu
 • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
 • Facebook
 • youtube
 • flickr
 • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.