M. Torres: "La cuina catalana ens ha ajudat a tots: ens ha donat prestigi"

Inici>Notícies >A fons >M. Torres: "La cuina catalana ens ha ajudat a tots: ens ha donat prestigi"
1
  • Videoentrevista al vicepresident de l'Associació Vinícola Catalana

  • 25/06/2010
  • M. Torres: "La cuina catalana ens ha ajudat a tots: ens ha donat prestigi"
  • En aquesta entrevista concedida a la Gastroteca, Miquel Torres analitza la situació del sector vinícola a Catalunya i al món i insta als productors a apostar per la innovació i les energies renovables per superar la difícil conjuntura actual. El recentment nomenat vicepresident de l'Associació Vinícola Catalana, que integra les dues entitats empresarials existents fins al moment, elogia la difusió que l’eclosió de la cuina catalana ha suposat per als vins autòctons i esmenta al cava com el producte que més s’ha sabut vendre a l’exterior. També veu l'enoturisme com una opció important de negoci en el futur.

  • El recentment nomenat vicepresident de l'Associació Vinícola Catalana, que integra les dues entitats empresarials existents fins al moment, elogia la difusió que l'eclosió de la cuina catalana ha suposat per als vins autòctons i esmenta al cava com el producte que més s'ha sabut vendre a l'exterior. També veu l'enoturisme com una opció important de negoci en el futur.

     

    Veieu l'entrevista aquí

Comentaris rebuts (0)
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.