Editen un catàleg amb l’oferta gastronòmica de cinc parcs naturals

Inici>Notícies >A fons >Editen un catàleg amb l’oferta gastronòmica de cinc parcs naturals
1
  • Inclou allotjaments, restaurants, elaboradors i productors dels parcs del Garraf, Olèrdola, de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, i els de la Serralada Litoral i del Foix
  • Editen un catàleg amb l’oferta gastronòmica de cinc parcs naturals
  • El catàleg, que ha publicat la Diputació de Barcelona, pretén destacar mitjançant la gastronomia i la viticultura, els valors naturals, culturals i paisatgístics dels parcs.
  • Sota el nom de ‘Parc a taula’, el catàleg és fruit d’un programa transversal de la Xarxa de Parcs Naturals i té l’objectiu de donar a conèixer l’oferta gastronòmica, la producció artesana i la viticultura de proximitat i qualitat que podem trobar en els territoris pròxims als parcs. Inclou un total de 8 allotjaments, 39 restaurants, 26 cellers i mig centenar d’elaboradors i productors que se situen en alguna de les poblacions existents entorn els parcs del Garraf, Olèrdola, de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, i els de la Serralada Litoral i del Foix. Els restaurants de les poblacions vinculades als espais naturals protegits fan una proposta de degustació de diferents plats, elaborats específicament amb productes locals. Els productors i artesans alimentaris del territori aporten la matèria primera de qualitat que exigeix la millor cuina, i també s’incorpora una relació d’allotjaments que ofereixen una estada confortable.

     La guia va néixer dins el marc del programa cultural ‘Viu el parc’ promogut per la Diputació de Barcelona l'any 1992. Els parcs del Garraf i Olèrdola van ser els primers de dur-lo a terme. La iniciativa va tenir continuïtat amb la incorporació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i, més endavant, dels parcs de la Serralada Litoral i del Foix. L'objectiu és donar a conèixer tots aquells agents que, des de fa anys, potencien i difonen els productes alimentaris locals i de qualitat per afavorir el desenvolupament econòmic sostenible, la biodiversitat i el reforç de la identitat local. La publicació és gratuïta i es pot trobar a tots els punt d'informació de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona i també es pot sol·licitar a la Llibreria de la Diputació i a l'Àrea d'Espais Naturals.

Enllaços:
Comentaris rebuts (0)
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.