Osona Cuina presenta una proposta gastronòmica per cada mes de l'any

Inici>Notícies >Actualitat >Osona Cuina presenta una proposta gastronòmica per cada mes de l'any
1
Autor: Cada mes un dels restaurants del col·lectiu farà una proposta gastronòmica diferent (autor foto: Osona Cuina).
  • El col·lectiu culinari engega un projecte de promoció dels dotze establiments de l'entitat

     

  • 15/02/2011
  • Osona Cuina presenta una proposta gastronòmica per cada mes de l'any
  • La dotzena de membres del col·lectiu Osona Cuina han posat en marxa una proposta gastronòmica per promocionar els establiments i els productes propis del territori i que durarà tot l'any. La programació, que se centrarà cada mes en un restaurant diferent, gira entorn la cuina de la tòfona aquest febrer.

     

     

  • Sota el títol "Temporada Osona Cuina", el col·lectiu Osona Cuina porta a terme una campanya que pretén promocionar les diferents propostes gastronòmiques que es poden elaborar cada mes de l'any a la comarca d'Osona. Mensualment s'organitza una activitat en un dels 12 establiments que formen part de l'associació. La idea és que els amants de la bona gastronomia puguin programar-se una ruta per aquests restaurants d'Osona Cuina durant tot l'any. Gregori Vizcaino, coordinador del col·lectiu Osona Cuina, ha explicat al programa La Terrasa d'El 9 TV que "fins ara s'havien fet moltes campanyes de marca del col·lectiu i ara es pretén promocionar els 12 establiments amb el producte que ens caracteritza a la comarca i relacionat amb cada època de l'any". Algunes d'aquestes activitats tenen un caràcter de jornada mentre que d'altres són iniciatives puntuals. Aquesta diversitat d'oferta permet dissenyar una agenda gastronòmica relacionada amb productes locals com la tòfona i els bolets però també d'altres punts del territori com els vins, les gambes i l'arròs o bé activitas com un taller de pa, entre altres.

     

    Després que la Fonda Sala, d'Olost, hagi organitzat unes jornades de caça al gener, aquest mes de febrer L'Estanyol, d'El Brull, se centra en la cuina de la tòfona; al març, el Torres Petit, de Manlleu, munta un taller de fideuàs amb tast de vins; a l'abril, Ca la Manyana, de Sant Julià de Vilatorta, farà cuina de Quaresma; al maig, Ca l'U, de Vic, servirà un menú de degustació dedicat al bacallà; al juny, Ca l'Ignasi, de Cantonigròs, organitza tallers de pa; al juliol, Mas Albereda prepararà un sopar sota les estrelles; a l'agost li toca el torn a La Ferreria, de Tona; al setembre, es podrà fruir d'un monogràfic de bolets a Can Jubany; al novembre, el Lluçanès, ara a Barcelona, oferirà un tast de gambes del litoral català, i al desembre, l'Aloha, de Tona, farà un tast d'arrossos.

     

     

Enllaços:
Municipis: Osona (Barcelona).
Comentaris rebuts (0)
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.