Lliurament dels 8ens Premis Nadal de Gastronomia

Inici>Notícies >Actualitat >Lliurament dels 8ens Premis Nadal de Gastronomia
1
2
  • Lliurament dels 8ens Premis Nadal de Gastronomia
  • El passat 2 de desembre es van lliurar, a l’Hotel Barcelona Sants de Barcelona, els 8ens Premis Nadal de Gastronomia.
  • La jornada, organitzada per l’Associació de Cuiners i Rebosters de Barcelona, l’Institut Català de la Cuina, la Fundació Viure el Mediterrani, l’Associació Catalana de Sumillers i el Club del Barman de Catalunya, va acollir a unes 300 persones, entre cuiners i representants del sector de la restauració. Els premis són un reconeixement a les aportacions en l’àmbit de la gastronomia. Els premiats d’enguany per ordre de lliurament han estat: La Insígnia d’Or i Brillants de l’Associació de Cuiners i Rebosters de Barcelona va ser per Ferran Adrià. El Premi a la Divulgació Gastronòmica el va lliurar Pepa Aymamí, Directora de l’Institut Català de la Cuina, a la revista “Descobrir Cuina”. En representació de la publicació, va recollir el premi el Director de la revista, Josep Sucarrats. El Premi a la Cuina de Fusió va ser pel Restaurant Xinès d’Alella “Feliç 2”. L’encarregat, Dai Hua Dong (o Luis), va recollir el guardó de mans de la Cònsol General Adjunta de Xina a Barcelona, Li Yanjun. El Premi a tota una vida de dedicació al món gastronòmic va ser per Gaspar Espunya i Berga, creador del CETT. Va recollir el guardó en el seu nom la Cap de l’Àrea de Restauració del CETT, Vinyet Capdet i Sorribes. Javier de las Muelas, propietari de Dry Martini Bar, va rebre el guardó a Barman de l’Any de mans del President del Club del Barman de Barcelona, Manuel Tirvió. El Premi al Sumiller de Mèrit va ser per Jordi Bort Ferrando, i el va lliurar Josep Baeta, President de l’Associació Catalana de Sumillers. El Restaurant Hofmann va ser triat com Restaurant de l’Any, amb menció especial a la directora del centre Mey Hofmann i a la seva tasca durant 25 anys amb l’escola d’hostaleria. Va lliurar el premi Pere Duran, Director General de Turisme de Barcelona. El Barret de Reboster Major de Catalunya va ser per Jaume Urgellès, i el va lliurar el President de l’Institut Català de la Cuina, Xavier Mestres. El Barret de Cuiner Major de Catalunya va ser per Francisco López Joaquina, i el va lliurar el President de la Comissió per la Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella. I per últim, la Medalla al Mèrit Gastronòmic va ser per Toni Massanés Sánchez, director general del projecte ALÍCIA, el Centre Internacional de Cultura de l’Alimentació i Recerca Gastronòmica de Sant Benet de Bages. La va lliurar el Secretari de Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, Sr. Emili Valdero Mora.
Comentaris rebuts (0)
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.