“La xocolateria catalana està al mateix nivell que la de Suïssa o Bèlgica”

Inici>Notícies >Actualitat >“La xocolateria catalana està al mateix nivell que la de Suïssa o Bèlgica”
1
2
  • Oriol Balaguer, pastisser i xocolater internacional

  • 30/11/2010
  • “La xocolateria catalana està al mateix nivell que la de Suïssa o Bèlgica”
  • Part d'una nova fornada de professionals catalans, Balaguer ha contribuït amb la seva creativitat a posicionar la pastisseria i xocolateria catalanes al món i a prestigiar el seu nom. La creació d'un nou concepte de botiga i la seva manera global d'entendre el producte li han permès convertir-se en referent al sector i estendre el seu negoci més enllà de les nostres fronteres.

  • Entrevista a Oriol Balaguer, pastisser i xocolater internacional from Gastroteca.cat on Vimeo.

Comentaris rebuts (0)
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.