La Garoinada i la cuina de Palafrugell 2013

Inici>Notícies >Actualitat >La Garoinada i la cuina de Palafrugell 2013
1
  • Del 18 de gener al 17 de març de 2013
  • La Garoinada i la cuina de Palafrugell 2013
  • Del 18 de gener al 17 de març diferents restaurants de Palafrugell participen a la campanya gastronòmica de la Garoinada, oferint menús que inclouen un entrant de garoines, un segon plat (diferent per a cada edició) i unes postres típiques de la cuina palafrugellenca.

  • La Garoinada és una de les primeres campanyes gastronòmiques de les comarques gironines i una de les més conegudes. Va néixer l'any 1992 i pren com a producte principal les garoines, també conegudes com a eriçons de mar o garotes. La Garoinada se celebra en ple hivern durant les minves de gener quan el mar està tranquil i la garoina està en el seu millor moment.

     

    També s'organitzen caps de setmana temàtics, que inclouen una nit en hotel de 3 estrelles, esmorzar a l'hotel, menú de la Garoinada (en un dels restaurants participants de la campanya), excursió en vaixell d'època amb un aperitiu de garoines a bord,  un obsequi exclusiu de la Garoinada,  entrades gratuïtes a les instal·lacions culturals de Palafrugell (Piscina Municipal, Fundació Josep Pla, Espai d'escultura contemporània Can Mario - Fundació Vila Casas i Jardí Botànic de Cap Roig).

Enllaços:
Municipis: Palafrugell (Baix Empordà).
Productes:
Comentaris rebuts (0)
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.